CITRO srečanje Banja Luka 2010
Moderatorji: alko, vrba, dejan, nada
4 prispevkov
• Stran 1 od 1
CITRO srečanje Banja Luka 2010
Moj prijatelj in duhovni vodja Citro scene Miroslav, zvani Čiro, me obvešča, da bo od 6.8. do 8.8.2010 organiziral že II.
srečanje Citroenov na območju Banja Luke. Ker sem bil na I., vem, da bo se srečanje odvijalo v pravem YU duhu, našla se srenja iz eks Yuge, seveda pa ne bodo manjkali pravi čevapi, pleskavice, pivička ter rakijca.
Takole mi je napisal:
srečanje Citroenov na območju Banja Luke. Ker sem bil na I., vem, da bo se srečanje odvijalo v pravem YU duhu, našla se srenja iz eks Yuge, seveda pa ne bodo manjkali pravi čevapi, pleskavice, pivička ter rakijca.
Takole mi je napisal:
-

toni-tony-tunč - Prispevkov: 1170
Re: CITRO srečanje Banja Luka 2010
........... Kamp u Krupi na Vrbasu, ( ko želi može smještaj u motelu Dragana), rafting spust, ručkovi i večere u Rafting klubu, DJ parti u klubu, u subotu ujutro prijem u C-autu sa doručkom.
Kotizacija 35 eura za komplet meni i rafting, a bez raftinga 20. obavijesti raju, pa pokušaj skupiti neku ekipu.
Tole je zaenkrat prva informacija, ki pa bo verjetno še malce razširjena. Časa za premislek še imamo, jaz bom delal na temu, da grem.
LP
Tony
Kotizacija 35 eura za komplet meni i rafting, a bez raftinga 20. obavijesti raju, pa pokušaj skupiti neku ekipu.
Tole je zaenkrat prva informacija, ki pa bo verjetno še malce razširjena. Časa za premislek še imamo, jaz bom delal na temu, da grem.
LP
Tony
-

Žal,grem Pajotu ta vikend.
Bizi
Bizi
- bizi
Ja, točno.
Žal se datuma glih poklapata. No, kakorkoli, informacija je posredovana .
LP
Žal se datuma glih poklapata. No, kakorkoli, informacija je posredovana .
LP
-

4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov